Mineral Coop V som

Els nostres valors

Ens presentem com un equip de ment oberta. Creiem en la importància d’escoltar als nostres clients. Comprendre les necessitats del projecte és el millor punt de partida. Saber on vols anar és la millor guia. Per això Mineral Gràfics es presenta com un equip versàtil i dinàmic, adaptant la nostra experiència i coneixement a les necessitats comunicatives del nostre client.

Experiència

Mineral Gràfics és un estudi de disseny i comunicació visual. El nostre desig és proporcionar solucions satisfactòries tant per als nostres clients com para nosaltres. Tenim molta experiència per aconseguir aquest objectiu.

Som professionals en els camps del disseny gràfic, disseny editorial, comunicació audiovisual, edició, periodisme, escriptura i traducció; també en organització d’esdeveniments i educació. Aquest fons ens proporciona una base de treball sòlida, multidisciplinària i contemporània.

Entendre

Vivim temps complexos en els quals la comunicació requereix estratègies concretes i flexibles. Des de Mineral Gràfics intentem entendre el que ens envolta. Considerem la capacitat d’anàlisi, recerca i diàleg amb el context, per a ser elements clau en l’estratègia comunicativa.

Proximitat

Mineral Gràfics es compromet a treballar estretament amb el client. Entenem que el millor punt de trobada per a una relació de negocis és una relació humana directa, flexible i confiable. Estem compromesos amb una comunicació clara, senzilla i amistosa.

Dinamisme

Els temps canvien, especialment en camps com les noves tecnologies, l’art o el disseny. Aquesta situació canviant comporta desafiaments i noves passions en els camps de la comunicació. En Mineral Gràfics estem seduïts pel present i el que està per venir. Entenem la necessitat de la singularitat que cada projecte necessita avui dia, per la qual cosa entenem el potencial de les noves xarxes socials aplicades a les estratègies de marca, però també ens interessa l’artesania i els productes artesanals únics.

Preus raonables

No fem nostra la filosofia lowcost, ja que la qualitat i la proximitat al client estan en la nostra base. Oferim disseny i comunicació en els quals valorem el diàleg amb el client sense recàrrecs innecessaris. No ens movem pel luxe, sinó més aviat per l’efectivitat del treball directe, sense artificis.

Sensibilitat

En el nostre estudi i la nostra vida privada som persones compromeses amb valors com la sensibilitat ecològica i la cooperació. Entenem el respecte ecològic no solament com un fet diferencial o com un valor afegit per a una marca, sinó com una responsabilitat pròpia, amb aquelles persones que ens envolten i amb aquelles que vindran després de nosaltres. Donada la nostra preocupació, sempre assessorarem sobre les opcions més ètiques per a cada treball en aquest sentit.

Ètica

Des de Mineral Gràfics tractem de considerar cada xicotet detall. Ens preocupa l’impacte de cada acció i tractem que aquest impacte siga sempre positiu.  Valorem la responsabilitat social i ens agrada sentir-nos part d’ella.