Mineral Gràfics
+34 964 918 373 | +34 638 045 672 info@mineralgrafics.com
_

Aniversari de l’escola infantil La Lluna

25 anys, mirant endavant

L’1 de setembre de 1993 va obrir les portes per primera vegada l’Escola Infantil La Lluna. Entre els plantejaments inicials estava:

– Oferir una educació integral i harmònica en els primers anys de vida.

– Conscienciar a la societat de la importància d’aquesta etapa educativa.

– Oferir l’ensenyament en valencià, no sols per respectar la llengua materna, sinó perquè pensem que ací comença l’acceptació de la realitat cultural a la qual pertanyem. I tot açò evitant la massificació.

Equip de La Lluna
25-anys-La-Lluna_logo

Hem tingut la sort de ser les encarregades de l’organització del 25 aniversari de L’escola infantil La Lluna.

Per a celebrar la trobada ens vam trobar el 16 de febrer de 2019 al Menador, espai cultural en Castelló.

Per coherència amb els valors de la Lluna i de Mineral ens vam proposar generar el mínim de residus. Fer un esdeveniment d’unes 500 persones, amb catering i sense plàstics, i ho vam aconseguir. Els gots vam ser de fibra d’arròs, reutilitzables, el menjar no necessitava plat i la decoració va ser natural (planta viva i seca). Aquesta la vam repartir a mode de detall i record entre les lluneres cooperativistes.

A més de l’organització de l’esdeveniment hem realitzat multitud d’elements gràfics: dossier, samarretes, punts de llibre, cartell, vídeo… També hem desenvolupat una campanya de comunicació per a xarxes, que podeu veure al

Moltíssimes gràcies a totes les persones i entitats que han participat de la celebració: Yolanda, Oriana, Laia Porcar, Aina Garcia, totes les que toqueu instruments fent de la Lluna un espai musical, Forn Ripollés, Laia Ruiz, Enric Porcar, Toni Vizcarro, Balma Moll, Irene (Lluna Llunera) i per suposat a La Lluna per confiar en la nostra organització!

Compartir projecte:

Més treballs